Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Γιώργος Πρίντεζης για το μέλλον του: «Ας περιμένουμε ένα 20ήμερο ακόμα»

Γιώργος Πρίντεζης για το μέλλον του: «Ας περιμένουμε ένα 20ήμερο ακόμα»

Ο Γιώργος Πρίντεζης δεν θέλησε να αποκαλύψει τα πλάνα του για τη νέα χρονιά. Ο Έλληνας φόργουορντ είναι εξαιρετικά πιθανό να αποσυρθεί από τη δράση στο τέλος της χρονιάς.

Μετά το τέλος του μικρού τελικού του Final Four της Euroleague ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μπαρτσελόνα, ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού προς πρόσωπο του, ενώ κράτησε κλειστά τα χαρτιά του για το μέλλον του.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε στην κάμερα της NOVA: «Ήταν μια μαγική χρονιά. Ένας λόγος που και ο κόσμος είχε περηφάνια ήταν γιατί τα δώσαμε όλα. Ήμασταν πραγματική ομάδα. Η ομάδα αποτελείται από εξαιρετικά παιδιά ο καθένας ξέρει τον ρόλο του και αυτό ήταν ίσως το πιο σημαντικό. Ο καθένας έδινε το 100% στο παρκέ.

Η αγάπη είναι αμοιβαία. Ας περιμένουμε ένα 20ήμερο για να μάθουμε. Έχω το δικό μου λόγο που δεν θέλω να ανακοινώσω κάτι. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Η ομάδα πάντα θα υπάρχει. Εγώ ήμουν ένα μέλος της ομάδας που πάντα βοηθούσα και εκπλήρωσα το όνειρό μου. Η ομάδα θα υπάρχει και του χρόνου θα είναι στην κορυφή. Έχει 2 προέδρους που την αγαπούν πραγματικά. Ο κόσμος εισέπραξε όλη την προσπάθεια όλης της χρονιάς.

Ο αθλητισμός έχει περίεργα συναισθήματα. ήμασταν στις 4 καλύτερες ομάδες, όλοι είμαστε στεναχωρημένοι. Πρέπει να είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ, ξαναφέραμε τον Ολυμπιακό στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις