Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

«Γκέλα» χωρίς κόστος για την Γιουνάιτεντ που είχε το μυαλό στον τελικό του Europa League

«Γκέλα» χωρίς κόστος για την Γιουνάιτεντ που είχε το μυαλό στον τελικό του Europa League
ΦΩΤΟ Reuters

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έμεινε στην ισοπαλία (1-1) κόντρα στη Φούλαμ στο Ολντ Τράφορντ στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 37ης αγωνιστικής της Premier League.

Ενώπιον 10.000 οπαδών της που μετά από καιρό επέστρεψαν στις κερκίδες του Ολντ Τράφορντ, η Μάνατσεστερ Γιουνάιτεντ έδειξε να έχει το μυαλό στον τελικό του Europa League με την Βιγιαρεάλ. Λίγες ημέρες μετά την επέκταση της συνεργασίας του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Έντινσον Καβάνι, βρήκε ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 15′, αφού με αδιανόητη λόμπα από τα 40 μέτρα άνοιξε το σκορ κόντρα στη Φούλαμ ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν κατάφεραν σε τρίτο διαδοχικό ματς στην έδρα τους (προηγήθηκαν οι ήττες από τις Λίβερπουλ με 2-4 και Λέστερ 1-2) να φτάσουν στη νίκη αφού ο Τζο Μπράιαν στο 76′ ισοφάρισε στο τελικό `1-1.

Η Φούλαμ φυσικά δεν κερδίζει κάτι από τον βαθμό της ισοπαλίας, αφού είναι ήδη υποβιβασμένη, ενώ αντίστοιχα η Γιουνάιτεντ είναι ήδη στην 2η θέση ότι κι αν συμβεί στην τελευταία αγωνιστική.

Στο άλλο ματς που διεξαγόταν την ίδια ώρα στο «Σεντ Μέρις», η Λιντς με γκολ του Μπάμφορντ στο 73ο λεπτό και του Ρόμπερτς επικράτησε με 2-0 της Σαουθάμπτον, βελτιώνοντας ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική της θέση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις