Αθλητικά

Γκοφ – Σάκκαρη 2-0: Ηττήθηκε η Ελληνίδα τενίστρια στο United Cup

Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε με 2-0 σετ από την Κόκο Γκοφ στα προημιτελικά του United Cup

Η Κόκο Γκοφ αποδείχθηκε πολύ δύσκολο εμπόδιο για τη Μαρία Σάκκαρη στα προημιτελικά του United Cup στο Περθ της Αυστραλίας, με την Ελληνίδα τενίστρια να γνωρίζει την ήττα με 2-0 σετ.

Η 21χρονη Αμερικανίδα (Νο.4) επικράτησε με 6-3, 6-2 σε 85 λεπτά, δείχνοντας μεγάλη σταθερότητα και μην αφήνοντας περιθώρια αντίδρασης στη Μαρία Σάκκαρη (Νο.51), η οποία προερχόταν από εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε Ναόμι Οσάκα και Έμα Ραντουκάνου.

Η Ελληνίδα δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στις πρωινές συνθήκες, έμεινε πίσω με 5-0 στο πρώτο σετ, αλλά μείωσε σε 5-3 πριν η Γκοφ το κλείσει με 6-3. Στο δεύτερο σετ, η Αμερικανίδα έκανε μπρέικ νωρίς και διατήρησε τον έλεγχο μέχρι το τελικό 6-2, φτάνοντας στην έκτη νίκη της σε 11 ματς απέναντι στη Σάκκαρη.

Από την άλλη ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε στον αγώνα απέναντι στον Τέιλορ Φριτζ (Νο.9), 2-0 σετ και πλέον η πρόκριση κρίνεται στο μικτό διπλό. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα