Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Γυρίζει «σελίδα» με Τσακουμάκο και γίνεται «ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ 1890»

Γυρίζει «σελίδα» με Τσακουμάκο και γίνεται «ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ 1890»
Intime.gr

Έρχεται μια νέα εποχή στους “κυανέρυθρους”! Με ομόφωνη απόφαση από μέλη και φιλάθλους, εγκρίθηκε η κίνηση του επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκου, ώστε να γίνει ο μεγαλομέτοχος της νέας ΠΑΕ, η οποία θα φέρει την ονομασία «Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος 1890». Ετοιμάζεται για τη Super League 2 η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αλλάζει… σελίδας ο Πανιώνιο, μετά και τη Γ.Σ. του Ερασιτέχνη, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (25/08) στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης.

Μέλη και φίλαθλοι της ομάδας ενέκριναν ομόφωνα την πρόταση του επιχειρηματία Γιάννη Τσακουμάκου για να πάρει τον έλεγχο της νέας ΠΑΕ, που θα έχει την επωνυμία «ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 1890»

Η νέα ΠΑΕ που θα συσταθεί θα έχει μετοχολόγιο 350.000 ευρώ (απαραίτητο ποσό για σύστασης της ΠΑΕ που θα παίξει στην Super League 2), συν 150.000 ευρώ που απαιτούνται ως εγγυητική.

Τον κ. Τσακουμάκο εκπροσώπησε ο δικηγόρος Αργύρης Λίβας αναλύοντας την προσπάθεια που θα γίνει και ζητώντας τη σύμπραξη όλων των δυνάμεων των “κυανέρυθρων”.

Η διοικούσα επιτροπή, μαζί με την διοίκηση του ερασιτέχνη και τον νομικό εκπρόσωπο του Γιάννη Τσακουμάκου, έχουν προχωρήσει στον αναλυτικό οικονομικό έλεγχο των στοιχείων και απομένει η ολοκλήρωση του, ώστε να γίνει σαφές το ακριβές ποσό των οφειλόμενων (εκτιμάται πως ίσως φτάσει τα 2 εκατ. ευρώ) και να αρχίσει σταδιακά η αποπληρωμή τους από το ποσοστό παρακράτησης των εισπράξεων των εισιτηρίων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις