Αθλητικά

H επιστροφή του Δρυμωνάκου

Δύο χρόνια μετά την τιμωρία του για την παράβαση του νόμου περί ντόπινγκ, ο Γιάννης Δρυμωνάκος επιστρέφει στις πισίνες με στόχο την πρόκριση του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας.

Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αγωνιστείσ στο διεθνές μίτινγκ “Ακρόπολις” και θα προσπαθήσει να πιάσει το όριο για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουγγαρίας.

Ο Δρυμωνάκος πριν από λίγες ημέρες κρίθηκε αθώως ως προς το ποινικό κομμάτι και πλέον είναι έτοιμος να επιστρεψει αφού ολοκληρώθηκαν τα δύο χρόνια της τιμωρίας του για τη χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα