Δευτέρα, 20 Μαΐ
27oC Αθήνα

Η Athens Kallithea πανηγύρισε την άνοδο στη Super League

Η Athens Kallithea πανηγύρισε την άνοδο στη Super League

Η Athens Kallithea επέστρεψε και μαθηματικά στα «σαλόνια» της Super League και ο προπονητής της ομάδας, Αλέκος Βοσνιάδης δέχθηκε… επίθεση αγάπης από τους ποδοσφαιριστές του, μετά το τέλος του 1-1 με τα Χανιά.

Η αγωνιστική περίοδος 2024-25 θα βρει την Athens Kallithea να αγωνίζεται στη Super League. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τα Χανιά στο «Γρηγόρης Λαμπράκης», σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική των πλέι οφ στον Β΄ όμιλο της Super League 2, και «σφράγισε» την επιστροφή της στα «μεγάλα σαλόνια» για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2005-06, όταν υποβιβάστηκε από την Α΄ Εθνική.

Τα Χανιά προηγήθηκαν στο 15ο λεπτό του αγώνα με το γκολ του Νίλι, ωστόσο η Athens Kallithea FC ισοφάρισε με τον Μαρότα στο 32΄, με το 1-1 να διατηρείται ως το τέλος και τους γηπεδούχους να παίρνουν τον βαθμό που χρειάζονταν και να πανηγυρίζουν την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία μετά από 18 χρόνια.

Στο μεταξύ, η Ηλιούπολη νίκησε 2-1 την Καλαμάτα στο έτερο σημερινό παιχνίδι για τα πλέι οφ του Β΄ ομίλου. Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Βενάρδος (49΄) και Κόστα (90+3΄), ενώ η «μαύρη θύελλα» είχε ισοφαρίσει προσωρινά με το πέναλτι του Ακόστα στο 62΄.

Με το σφύριγμα της λήξης στο «Ελ Πάσο» το γιόρτασαν με την ψυχή τους, με τους ποδοσφαιριστές της Athens Kallithea να μπουγελώνουν τον προπονητή τους, Αλέκο Βοσνιάδη και να τον σηκώνουν στα χέρια στους πανηγυρισμούς!

Ο τεχνικός της Athens Kallithea -στις δηλώσεις- του αφιέρωσε την άνοδο στον παλιό ποδοσφαιρικό παράγοντα της ομάδας, Παύλο Μυροφορίδη, συγκινημένος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις