Αθλητικά

Η ΑΕΚ επιβράβευσε οπαδούς της με προσκλήσεις για το παιχνίδι με τη Χάποελ Μπερ Σεβά

Η ΑΕΚ έστειλε προσκλήσεις σε όσους είχαν ανανεώσει τα εισιτήρια διαρκείας από τις 18/06 έως τις 08/07

Η ΑΕΚ έκανε πραγματικότητα την υπόσχεσή της και μοίρασε προσκλήσεις για το πρώτο παιχνίδι με τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο Conference League, στους οπαδούς της.

Η ώρα για το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ΑΕΚ στη σεζόν πλησιάζει, με την Ένωση να υποδέχεται τη Χάποελ Μπερ Σεβά την ερχόμενη Πέμπτη (24/07), για τα προκριματικά του Conference League και η αναμέτρηση αναμένεται να είναι sold out από τους οπαδούς της Ένωσης.

Η ίδια η ΑΕΚ πάντως, δεν απέφυγε να κάνει πράξη την υπόσχεσή της και έδωσε προσκλήσεις για τον αγώνα της OPAP Arena, σε όσους οπαδούς της είχαν ανανεώσει τα εισιτήρια διαρκείας τους, στην πρώτη περίοδο της κυκλοφορίας τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα