Σάββατο, 18 Μαΐ
23oC Αθήνα

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πινακά στον Ολυμπιακό

Η ΑΕΛ ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Πινακά στον Ολυμπιακό

Η ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσα από την οποία ενημέρωσε ότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Δημήτρη Πινακά στον Ολυμπιακό.

Ο Δημήτρης Πινακάς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό, με την ΑΕΛ να εισπράττει σταδιακά το ποσό του 1.500.000 ευρώ. Εφόσον ο 19χρονος επιθετικός μεταγραφεί σε άλλη ομάδα του εξωτερικού, η ΑΕΛ θα εισπράξει ποσοστό 15% επί της πώλησης του από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

H ΑΕΛ ανακοινώνει τη μεταγραφή του διεθνούς ποδοσφαιριστού μας Δημήτρη Πινακά στον Ολυμπιακό.

Πριν λίγη ώρα υπεγράφησαν τα έγγραφα της μεταγραφής και ο μεν Πινακάς υπέγραψε 4ετούς διάρκειας συμβόλαιο στον Ολυμπιακό με σημαντικές χρηματικές απολαβές και bonus, εφόσον κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητού του Ολυμπιακού κ. Martins και καταστεί στέλεχος της βασικής ομάδας, η δε ΑΕΛ θα εισπράξει σταδιακά το ποσό του 1.500.000€ και εφόσον ο Πινακάς μεταγραφεί σε άλλη ομάδα του εξωτερικού, η ΑΕΛ θα εισπράξει ποσοστό 15% επί της πώλησης του από τον Ολυμπιακό.

Η ΑΕΛ θέλει να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό και προσωπικά τον κ. Μαρινάκη και την κα Σουλούκου, γιατί αναγνώρισαν την μεταμέλεια του Πινακά και έτσι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Δυστυχώς στην Ελλάδα η μόνη ομάδα που επενδύει χρήματα και αγοράζει Έλληνες ποδοσφαιριστές, ενισχύοντας τα ταμεία των μικρότερων ΠΑΕ ώστε να επιβιώνουν, αφού τα έσοδα από τηλεοπτικά συμβόλαια και χορηγούς είναι ανύπαρκτα, είναι διαχρονικά ο Ολυμπιακός και με κάποιες μικρές εξαιρέσεις ο ΠΑΟΚ και τελευταία ο Παναθηναϊκός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις