Αθλητικά

Η Αλ Χιλάλ ανακοίνωσε τον Ζαρντίμ

Την απόκτηση του Λεονάρντο Ζαρντίμ ανακοίνωσε η Αλ Χιλάλ. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού αντικατέστησε τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, Ζοσέ Μοράις, στον πάγκο της ομάδας.

Ο Ζαρντίμ επιστρέφει στους πάγκους μετά το 2019, όταν είχε αποχωρήσει από τον πάγκο της Μονακό. Να σημειωθεί ότι στον πάγκο της Αλ Χιλάλ είχε καθίσει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, κατακτώντας μάλιστα το Asian Champions League.

Όσον αφορά τον Μοράις, οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου και αποχωρεί, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα