Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η Άσλεϊ Μπάρτι άφησε τη ρακέτα του τένις και πιάνει το μπαστούνι του γκολφ

Η Άσλεϊ Μπάρτι άφησε τη ρακέτα του τένις και πιάνει το μπαστούνι του γκολφ

Η Άσλεϊ Μπάρτι θα… επιστρέψει στην παγκόσμια σκηνή του αθλητισμού κρατώντας ένα μπαστούνι του γκολφ αντί για μια ρακέτα του τένις.

Η 25χρονη Αυστραλή, η οποία αποσύρθηκε από τα κορτ τον Μάρτιο, ενώ ήταν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, θα είναι μέλος μιας ομάδας γκολφ αστέρων, μαζί με τον Καταλανό προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, τον Μεξικανό πυγμάχο, Κανέλο Αλβάρες, και τον Άγγλο επιθετικό της Τότεναμ, Χάρι Κέιν, σε ένα ιδιαίτερο τουρνουά διασημοτήτων τον Ιούνιο, στο Νιου Τζέρσεϊ των ΗΠΑ.

Σε αυτό το τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί το διάστημα 30 Ιουνίου-1 Ιουλίου στο “Liberty National Golf Club”, η ομάδα της Μπάρτι θα αντιμετωπίσει εκείνη των ΗΠΑ, με αρχηγό τον Φρεντ Καπλς και θα περιλαμβάνει αστέρια όπως ο πρώην κολυμβητής, Μάικλ Φελπς, και ο παλαίμαχος πυγμάχος, Όσκαρ ντε λα Χόγια.

Η Μπάρτι, σύντροφος του Αυστραλού παίκτη του γκολφ, Γκάρι Κίσικ, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια του γκολφ στο κλαμπ της μικρής αυστραλιανής πόλης Μπρουκγουότερ, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το τένις.
Επίσης θα εκδώσει έξι παιδικά βιβλία με τον τίτλο “Little Ash”, εμπνευσμένα από τις δικές της εμπειρίες ως σταρ του τένις, αλλά και την οικογένειά της.

Η κάτοχος τριών τίτλων σε τουρνουά γκραν σλαμ ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τα κορτ στις 23 Μαρτίου, απόφαση για την οποία αναφέρει ότι δεν έχει μετανιώσει.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις