Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Η εξομολόγηση του Σεμέδο: “Έφτασα στον πάτο αλλά ξανασηκώθηκα!” (video)

Η εξομολόγηση του Σεμέδο: “Έφτασα στον πάτο αλλά ξανασηκώθηκα!” (video)
ΦΩΤΟ Intime

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, παραχώρησε συνέντευξη στο “Canal +”, όπου μίλησε για τις δύσκολες στιγμές και τα λάθη που έκανε στην καριέρα του, αλλά και την επάνοδό του στο υψηλότερο επίπεδο.

Με απόλυτη ειλικρίνεια ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για το πως βρέθηκε από την κορυφή στη φυλακή και την προσπάθειά του να βγει από το αδιέξοδο. Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που παραχώρησε στο γαλλικό “Canal +”.

“Ήμουν στην κορυφή και έφτασα στον πάτο. Κέρδιζα 10 ευρώ και έφτασα να κερδίζω 100. Ένιωθα σούπερ σταρ και εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Άρχισα να βγαίνω τα βράδια και έκανα πολλά λάθη. Ή θα σταματούσα ή η ζωή θα μου έδινε ένα μάθημα, κάτι που τελικά έγινε.Τίποτα δεν είναι απίθανο στη ζωή και εγώ είμαι παράδειγμα γι΄αυτό. Ήμουν στην κορυφή και έφτασα στον πάτο για να ξανασηκωθώ” δήλωσε ο Σεμέδο.

Λίγο μετά αναφέρθηκε στην τοποθέτηση του Φερνάντο Σάντος πως τον θεωρεί ικανό να ηγηθεί της άμυνας της εθνικής Πορτογαλίας: “Το ακούς και σκέφτεσαι ”είναι αλήθεια; Είμαι όντως ο παίκτης που λέει;”. Και τελικά το πιστεύεις”, σχολίασε.

https://www.facebook.com/Canal11/videos/496727944355950/

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις