Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Εθνική πόλο διέλυσε τον Καναδά και περιμένει αντίπαλο στα προημιτελικά

Η Εθνική πόλο διέλυσε τον Καναδά και περιμένει αντίπαλο στα προημιτελικά

Η Εθνική πόλο των ανδρών πέτυχε την 3η νίκη της σε τέσσερα παιχνίδια στο προολυμπιακό τουρνουά που πραγματοποιείται στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Επικράτησε την Πέμπτη 18 Φλεβάρη το μεσημέρι με 19-6 της αντίστοιχης του Καναδά και κατέλαβε την 2η θέση στον Α όμιλο της διοργάνωσης. Στην πρώτη θέση του ομίλου κατετάγη το Μαυροβούνιο που κέρδισε με 11 – 9 την Γεωργία.

Εντός των προσεχών ωρών θα πληροφορηθεί τον αντίπαλο της στην προημιτελική φάση των αγώνων. Πιθανοί αντίπαλοι, ανάλογα με τα αποτελέσματα της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του Β ομίλου που ακολουθούν σήμερα Πέμπτη 18 Φλεβάρη, είναι η Ρωσία, η Ολλανδία, ή η Γαλλία. Η 3η ομάδα του συγκεκριμένου ομίλου θα τεθεί απέναντι στην Ελλάδα (ο αγώνας θα γίνει την Παρασκευή 19 Φλεβάρη στις 17:00).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ήταν εμφανώς ανώτερο και επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που το ήθελαν ως ακλόνητο φαβορί στη συγκεκριμένη συνάντηση απέναντι στους Καναδούς. Οι διεθνείς προηγήθηκαν με 6-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και με 9-1 στο ημίχρονο, διευρύνωντας συνέχεια την διαφορά στο σκορ.

Τα οκτάλεπτα: 6-1, 3-1, 4-2, 6-2. Σύνολο: 19-6.

ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γεννηδουνιάς 2, Σκουμπάκης 1, Καπότσης, Φουντούλης 3, Παπαναστασίου 3, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 4, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης 2, Βλαχόπουλος 3, Γαλανίδης.

ΚΑΝΑΔΑΣ: Ραντέβοβιτς, Πάτερσον, Τζέρκοβιτς 1, Κονσταντίν-Μπιτσάρι 2, Μ. Σπούνερ, Τοράκης, Κοτέ, Σ. Σπούνερ 1, Γκάρντιγιαν, Σολεϊμάνιπακ 1, Σαποβαλ 1, Ν’ Σόουζα, Ράϊχερ.

Η τελική βαθμολογία του ομίλου: Μαυροβούνιο 8, ΕΛΛΑΔΑ 6, Γεωργία 4, Καναδάς 2, Βραζιλία 0.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις