Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Η Μπαρτσελόνα «αυτοκτόνησε» και λέει «αντίο» στον τίτλο

Η Μπαρτσελόνα «αυτοκτόνησε» και λέει «αντίο» στον τίτλο
Reuters

Αυτό που γίνεται στη La Liga τις τελευταίες αγωνιστικές… δεν υπάρχει. Ατλέτικο Μαδρίτης, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα «πετάνε» βαθμούς, με τους «ροχιμπλάνκος» όμως να παραμένουν στην κορυφή. Οι Καταλανοί «γκέλαραν» με απίστευτο τρόπο στην έδρα της Λεβάντε (3-3) και όπως όλα δείχνουν, μένουν εκτός «μάχης» για τον τίτλο.

Καταστροφή για την Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί προηγήθηκαν 2-0 και 3-2 στην έδρα της Λεβάντε, αλλά δεν μπόρεσαν να φύγουν με το «τρίποντο» από το «Εστάντι Θιουτάτ ντε Βαλένθια» (3-3).

Οι Καταλανοί έμειναν για τρίτο ματς στα τέσσερα τελευταία χωρίς νίκη στη La Liga και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου βγαίνουν… εκτός κούρσας του τίτλου, αφού είναι στο -1 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μαδρίτης και στο +1 από την Ρεάλ, με ματς περισσότερο, δυο «στροφές» πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Οι «μπλαουγκράνα» άνοιξαν το σκορ στο 26’ με τον Μέσι, ενώ ο Πέδρι διπλασίασε τα τέρματα τους στο 35’. Η Λεβάντε μπήκε «δυνατά» στην επανάληψη και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τα τέρματα των Μεγιέρο (57’) και Μοράλες (59’).

Ο Ντεμπελέ φρόντισε να φέρει και πάλι την ηρεμία στην Μπαρτσελόνα, κάνοντας το 3-2 στο 64’. Οι Καταλανοί όμως δέχθηκαν το «σοκ» στο 84’, με τον Λεόν να ισοφαρίζει στο τελικό 3-3.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις