Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε «περίπατο» αλλά η «στέψη» της πήρε αναβολή

Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε «περίπατο» αλλά η «στέψη» της πήρε αναβολή
Reuters

Μια αγωνιστική ακόμα θα πρέπει να περιμένουν οι φίλοι της Παρί Σεν Ζερμέν, για να πανηγυρίσουν -μετά από «διάλειμμα» ενός χρόνου- την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Ligue 1. Η ομάδα του Ποτσετίνο πέρασε με 3-0 από την έδρα της Ανζέ, αλλά η Μαρσέιγ δεν έφερε την… απαραίτητη γκέλα.

Δεν ήρθε τελικά το «σενάριο» που… έστεφε από σήμερα την Παρί Σεν Ζερμέν πρωταθλήτρια Γαλλίας. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο πέρασε με 3-0 από την έδρα της Ανζέ, αλλά η δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα, Μαρσέιγ, δεν «γκέλαρε» εντός έδρας κόντρα στην Ναντ (3-2).

Η Παρί Σεν Ζερμέν παρατάχθηκε χωρίς τους Λιονέλ Μέσι (πρόβλημα στον αχίλλειο), Νεϊμάρ (τιμωρημένος) και Μάουρο Ικάρντι (χτύπησε στο ζέσταμα), αλλά είδε τους Εμπαπέ, Σέρχιο Ράμος και Μαρκίνιος να σκοράρουν.

Τα… ευχάριστα όμως για την ομάδα του Ποτσετίνο δεν ήρθαν από τη Μασσαλία. Η Μαρσέιγ με βαθμολογική απώλεια θα έστεφε -μαθηματικά- πρωταθλήτρια την Παρί Σεν Ζερμέν για 10η φορά στην ιστορία της. Η Ναντ φρόντισε να τη δυσκολέψει, αλλά οι «Φωκαείς» επικράτησαν δύσκολα με 3-2.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις