Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Η Ρεάλ Μαδρίτης «παραπατάει» – Η Μπέτις της έκανε «ζημιά»

Η Ρεάλ Μαδρίτης «παραπατάει» – Η Μπέτις της έκανε «ζημιά»
Reuters

Δεύτερη γκέλα μέσα σε τρεις αγωνιστικές. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν μπόρεσε να επικρατήσει της Μπέτις στο «Αλφρέδο Ντι Στέφανο», έχασε την ευκαιρία να περάσει –με παιχνίδι περισσότερο- στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα κι έδωσε «δώρο» σε Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα.

Πέντε αγωνιστικές πριν από το φινάλε στη Liga και η Ρεάλ Μαδρίτης δείχνει να μένει από δυνάμεις. Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν έμεινε στο 0-0 με την Μπέτις, γνωρίζοντας έτσι τη δεύτερη της βαθμολογική απώλεια μέσα σε τρεις αγωνιστικές, ακριβώς μετά τη νίκη της στο clasico.

Η «Βασίλισσα» έφτασε τους 71 βαθμούς και αν η Ατλέτικο Μαδρίτης περάσει την Κυριακή από την έδρα της Μπιλμπάο, τότε θα της ξεφύγει πέντε βαθμούς. Παράλληλα, η Μπαρτσελόνα (με τον Μέσι να βρίσκεται σε «τρελή» φόρμα») έχει την ευκαιρία, εάν επικρατήσει εκτός έδρας της Βιγιαρεάλ, να «πιάσει» τους Μαδριλένους στη δεύτερη θέση.

Η βροχή δυσκόλεψε τις προσπάθειες και των δύο ομάδων. Η Ρεάλ είχε το.. πάνω χέρι στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημίχρονου, αλλά οι ευκαιρίες που δημιούργησε δεν έφεραν το γκολ.

Με την έναρξη του δευτέρου μερους, οι Μαδριλένοι άγγιξαν το γκολ σε σέντρα – σουτ του Ροντρίγκο που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, αλλά πέραν αυτής δεν είχε άλλη ευκαιρία, απέναντι στην πολύ καλά στημένη Μπέτις του παλιού τους προπονητή, Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Η Μπέτις κράτησε ανέπαφη την εστία της και συμπλήρωσε τέσσερα διαδοχικά ματς ως φιλοξενούμενη χωρίς ήττα στη Μαδρίτη (δύο νίκες, δύο ισοπαλίες) και μάλιστα χωρίς να έχει δεχθεί γκολ!

Στο 82’ οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτι, για χέρι του Μιράντα, με τον διαιτητή και το VAR να μην δίνουν κάποια παράβαση.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις