Αθλητικά

“Καμίνι” η Τούμπα! Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια με την Μπενφίκα

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να έχει απογοητεύσει τον κόσμο του με τις εμφανίσεις στην Σούπερ Λίγκα, όμως οι φίλοι της ομάδας θα την στηρίξουν στον αγώνα με την Μπενφίκα για τους "32" του Europa League.

3.000 εισιτήρια είχαν απομείνει αδιάθετα για το ματς της Πέμπτης και όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μέσω Facebook, εξαντλήθηκαν.

Η Τούμπα θα είναι κατάμεστη στον πρώτο αγώνα για τη φάση των “32” του Europa League κόντρα στην Μπενφίκα και οι παίκτες του Στέφενς θα έχουν την απαραίτητη ώθηση στο δύσκολο έργο που έχουν.

Αρνητικό ρεκόρ εξαετίας για τον ΠΑΟΚ!

Στέφενς: Κάναμε ένα καλό παιχνίδι!

“Πατατράκ” ΠΑΟΚ στην Τρίπολη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα