Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

«Καρφιά» από Γούνα για το «κόψιμο» του από την εθνική πόλο

«Καρφιά» από Γούνα για το «κόψιμο» του από την εθνική πόλο

Ο Αλέξανδρος Γούνας λείπει για μια ακόμα φορά από την αποστολή της Εθνικής πόλο των ανδρών και έριξε τα “καρφιά” του για την απουσία του από τις επιλογές του Θοδωρή Βλάχου, ενόψει Προολυμπιακού τουρνουά.

Ο Αλέξανδρος Γούνας εξέφρασε την έκπληξη του, για το γεγονός πως βρίσκεται εκτός εθνικής ομάδας, για το Προολυμπιακό τουρνουά του Ρότερνταμ και τόνισε: «Λυπάμαι που τα Ολυμπιακά Ιδεώδη, αποτελούν μονάχα πρόφαση ώστε να προκρίνονται και να επικροτούνται άλλων ειδών συμπεριφορές και συμφέροντα».

Εθνική πόλο: Με αυτούς θα «παλέψει» για μια θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο 31χρονος παίκτης του Απόλλωνα Σμύρνης, τόνισε πως συνεχίσει να παίζει πόλο σε υψηλό επίπεδο και πως δεν ήρθε ακόμα η ώρα να πει «αντίο».

Να αναφέρουμε ότι ο διεθνής περιφερειακός αποχώρησε το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό (ομάδα που προπονεί ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος), διαλέγοντας στη συνέχεια την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Η δήλωση του Αλέξανδρου Γούνα

«Μετά από δώδεκα χρόνια ανελλιπούς διαδρομής με την Εθνική Ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών και έχοντας παράλληλα αναδειχθεί επτά [7] φορές MVP σε δεκαπέντε [15] πρωταθλήματα ανδρών της Α1, που έχω συμμετάσχει από το 2005 (έξι [6] φορές στην Ελλάδα και μια [1] στην Ιταλία), με λύπη μου διαπιστώνω ότι, για δεύτερη φορά, βρίσκομαι εκτός Ολυμπιακής Ομάδας και συγκεκριμένα αυτήν για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο (η πρώτη ήταν στο Λονδίνο το 2012).

Είναι, νομίζω, πολύ περίεργο ο MVP του πρωταθλήματος και των δύο προολυμπιακών αυτών χρόνων να βρίσκεται εκτός Ολυμπιακής Ομάδας «ΟΧΙ ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ».

Λυπάμαι που τα Ολυμπιακά Ιδεώδη, αποτελούν μονάχα πρόφαση ώστε να προκρίνονται και να επικροτούνται άλλων ειδών συμπεριφορές και συμφέροντα.

Σας διαβεβαιώ πως θα συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ, ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΠΟΛΟ ΣΕ ΥΨΗΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ και δεν ήρθε ακόμα η στιγμή να πω το «Αντίο».

Θα ήθελα από καρδιάς να ευχηθώ στην Εθνική Ομάδα, την οποία και θεωρώ το απόλυτο φαβορί για την 1η θέση στο Προολυμπιακό τουρνουά, καλή επιτυχία στον δρόμο για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αλέξανδρος Γούνας».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις