Αθλητικά

“Καθαρός” ο Μπουρούσης!

Καμία παράνομη ουσία δεν βρέθηκε στο δείγμα που έδωσε ο Γιάννης Μπουρούσης όπως ανακοίνωσε το ΕΣΚΑΝ.

Ο διεθνής σέντερ κάλεσε ο ίδιος προσωπικά το ΕΣΚΑΝ να τον υποβάλλει σε έλεγχο ντόπινγκ μετά τις συνομιλίες με τον Μ. Ψωμιάδη που είχαν δει το φως της δημοσιότητας στο περιθώριο της υπόθεσης των “στημένων”.
 
Όπως ανακοίνωσε το βράδυ της Πέμπτης η αρμόδια αρχή το δείγμα που έδωσε ο παίκτης στις 24 Ιουνίου ήταν “καθαρό”, κάτι που αποτελεί δικαίωση για τον Μπουρούση, ο οποίος από την πρώτη στιγμή υποστήριζε πως δεν έχει λάβει καμία παράνομη ουσία.
 
Πλεον, αναμένεται να προχωρήσει χωρίς κανένα πρόβλημα η μεταγραφή του στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα