Αθλητικά

Κέρδισε τη…μάχη ο Μπόατενγκ – Μπορεί να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό

Ο Ντέρεκ Μπόατενγκ χρειάστηκε να περιμένει αρκετά αλλά τελικά δικαιώθηκε από το CAS στη μάχη με την Ντίπρο και έτσι, πλέον, έχει δικαίωμα συμμετοχής στα δύο τελευταία ματς του Ολυμπιακού.

Με μεγάλη καθυστέρηση ο Γκανέζος μέσος κατάφερε να αποσπάσει την ελευθέρας του από την Ντνίπρο και ο Μίτσελ μπορεί να τον υπολογίζει στο ματς με τον Πανθρακικό και στον τελικό του κυπέλλου, εκτός απροόπτου.

Ο Μπόατενγκ ανήκει μέχρι το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό αλλά υπάρχει και οψιόν για ακόμη δύο χρόνια. Οι ερυθρόλευκοι αναμένεται να κρατήσουν τον παίκτη που ήθελε διακαώς ο Μίτσελ και ο οποίος μπορεί να δώσει λύσεις στη μεσαία γραμμή.

Επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Πίνο

Ζήτησε Μανωλά η Μονακό – 8 εκ. θέλει ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Φιλικό με την Λίβερπουλ προς τιμήν του Τζέραρντ!

Οι Γάλλοι γράφουν για Ολυμπιακό και Οσπίνα

Τρελό…σενάριο – Οι Ιταλοί γράφουν για “τράμπα” Ανελκά με Τζεμπούρ

Μαρινάκης: Δεν θα μας χαλάσουν την εικόνα 100 “κοπρόσκυλα”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα