Αθλητικά

Κηφισιά – Καλλιθέα 2-1: Το γύρισαν σε 4 λεπτά και πήραν τη νίκη οι γηπεδούχοι για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson

Ο Αμανί και ο Μούσιολικ πέτυχαν τα γκολ που έδωσαν την πρώτη νίκη στη διοργάνωση

Η Κηφισιά πήρε σημαντική νίκη στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson κόντρα στην Καλλιθέα με 2-1.

Η Καλλιθέα προηγήθηκε στο σκορ με Καντίγιο νωρίς στην αναμέτρηση, όμως έφταναν μόλις 4 λεπτά για να καταφέρει η Κηφισιά να φέρει «τούμπα» το παιχνίδι και να πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

 

Ο Αμανί ισοφάρισε στο 65′ και ο Μούσιολικ στο 69′ έκανε την ολική ανατροπή για τους γηπεδούχους.

 

Η Κηφισιά βρίσκεται πλέον στην 5η θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς, ενώ η Καλλιθέα παρέμεινε 17η χωρίς βαθμολογική συγκομιδή μέχρι στιγμής.

 

ΚΗΦΙΣΙΑ: Ξενόπουλος, Πέτκοφ (46′ Χουχούμης), Σόουζα (83′ Χριστόπουλος), Έμπο, Ρουκουνάκης, Λίγδας (45′ Πατήρας), Ντίας (61′ Αχμάνι), Μαϊντάνα, Εσκιβέλ (46′ Τζίμας), Μούσιολικ, Σμπώκος.

Καλλιθέα: Παπαδόπουλος, Προδρομίτης, Σωτηράκος, Ινσούα, Πανάγου, Γερολέμου, Σαταριάνο, Παυλάκης (75′ Βασιλόγιαννης), Ζωγραφάκης (62′ Γκολφίνος), Σαρδέλης (46′ Μαυριάς), Καντίγιο (75′ Φροσύνης).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα