Αθλητικά

«Κλάμα» με Χεζόνια στο twitter: «Ρε μ@λ@@α είμαι επίσημα Έλληνας» (pic)

Εκατοντάδες σχόλια και πολύ γέλιο προκάλεσαν δύο νέες αναρτήσεις του Μάριο Χεζόνια, ο οποίος και φαίνεται ότι έχει έρθει για… μόνιμη εγκατάσταση στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό.

Ο Κροάτης σούπερ σταρ έκανε γνωστό ότι δοκίμασε για πρώτη του φορά καφέ και το κλασικό στη χώρα μας, φρέντο εσπρέσο. «Ρε μ@λ@κ@, πρώτος καφές στη ζωή μου. Είμαι επίσημα Έλληνας», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter, όπου και ανάρτησε και τη σχετική φωτογραφία.

Η πρώτη του εμπειρία με τον καφέ πάντως φαίνεται ότι δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, αφού στο δεύτερο σχόλιό του ανέφερε: «Δεν ξέρω πως το πίνει αυτό ο κόσμος, ειδικά οι αθλητές». Αμφότερες οι αναρτήσεις του όμως, έφεραν πλήθος σχολίων από τους Έλληνες φαν του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: Η Μπαρτσελόνα «επέζησε» από το συγκλονιστικό ματς του Μπριζ με αυτογκόλ του Τζόλη – 4η ήττα για Μπενφίκα και Άγιαξ
Απίστευτο ματς στο Βέλγιο, με την Μπαρτσελόνα να γλιτώνει από νέα ήττα. Ακυρώθηκε γκολ της Μπριζ στο 90' - Όλα τα αποτελέσματα τη βραδιάς (05.11.2025) που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της League Phase
ΦΩΤΟ Reuters