Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κλερμόν – Παρί Σεν Ζερμέν 0-5: Σόου Νεϊμάρ και άνετη επικράτηση για τους Παριζιάνους στην πρεμιέρα της Ligue 1

Κλερμόν – Παρί Σεν Ζερμέν 0-5: Σόου Νεϊμάρ και άνετη επικράτηση για τους Παριζιάνους στην πρεμιέρα της Ligue 1
ΦΩΤΟ Reuters

Η Παρί Σεν Ζερμέν στο ντεμπούτο του Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο των Παριζιάνων για το γαλλικό πρωτάθλημα συνέτριψε την Κλερμόν με 5-0 εκτός έδρας, με τον Νεϊμάρ να είναι ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης.

Η εποχή του Κριστόφ Γκαλτιέ στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν ξεκίνησε εντυπωσιακά, με την παρέα του Μέσι και του Νεϊμάρ να μην χαρίζεται διαλύοντας την Κλερμόν στην πρεμιέρα του γαλλικού πρωταθλήματος.

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Νεϊμάρ έβαλε από νωρίς τις βάσεις της εύκολης επικράτησης, βάζοντας μπροστά την ομάδα του μόλις στο 9ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Χακίμι στο 26΄διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Παρισιού, και ο Μαρκίνιος στο 38΄ έκανε το 3-0, ύστερα απο εξαιρετική εκτέλεση σέντρα του Νεϊμάρ απλοποιώντας περισσότερο την κατάσταση.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να αντιδράσουν, έχοντας παραδοθεί στις ορέξεις της ομάδας του Κριστόφ Γκαλτιέ.

Στο δεύτερο ημίχρονο μάλιστα ήταν η σειρά του Λιονέλ Μέσι να πάρει τη σκυτάλη στα γκολ, πρώτα στο 80΄ύστερα από πάσα του Νεϊμάρ αφού είχε προηγηθεί εντυπωσιακή ενέργεια του Αργεντινού. 

Ο Μέσι το καλύτερο το φύλαγε για το τέλος, καθώς με εντυπωσιακό γυριστό νίκησε τον Ντιαλό, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση των Παριζιάνων στην πρεμιέρα της Ligue 1.

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις