Αθλητικά

Κορακάκη – Δουβαλίδης: Βραβεύτηκαν από τη Δόξα Δρ. και τον ΠΑΟΚ

Λίγο πριν την έναρξη του φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ Δόξας Δράμας και ΠΑΟΚ βραβεύτηκαν από τις δύο ομάδες η Ολυμπιονίκης της σκοποβολής Αννα Κορακάκη και ο πρωταθλητής στα 110μ. με εμπόδια Κώστας Δουβαλίδης, που κατάγονται από την πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας.

Η Άννα Κορακάκη μιλώντας στον κόσμο είπε: «Ευχαριστώ τις δύο αγαπημένες μου ομάδες την Δόξα και τον ΠΑΟΚ που με τίμησαν σήμερα. Εύχομαι και στις δύο πολλές επιτυχίες, αλλά και να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι σαν φίλαθλοι».

Τους δύο αθλητές βράβευσε ο πρόεδρος της ΑΣ Δόξας Δράμας, αλλά και ο ΣΦ ΠΑΟΚ Νεάπολης με τιμητικές πλακέτες.

 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χαποέλ Ιερουσαλήμ: «Υποστηρίζουμε σθεναρά τη διεξαγωγή του 3ου τελικού με τη Μακάμπι Tελ Αβιβ»
Στη Μέση Ανατολή ηχούν οι σειρήνες του πολέμου, με τη σύρραξη ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν να έχει προκαλεί παγκόσμια ανησυχία, αλλά η Χάποελ Ιερουσαλήμ θέλει να παίξει μπάσκετ
Στιγμιότυπο, από χτύπημα ρουκέτας σε σημείο του Τελ Αβίβ (ΦΩΤΟ REUTERS