Δευτέρα, 29 Απρ.
24oC Αθήνα

Κώστας Φορτούνης: Τα 7αρια του Έλληνα μέσου στον Ολυμπιακό

Κώστας Φορτούνης: Τα 7αρια του Έλληνα μέσου στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Φορτούνης είναι απόλυτος ηγέτης του Ολυμπιακού και φρόντισε να το δείξει και στην Τρίπολη, όπου οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με τα δύο γκολ που σημείωσε.

Ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος φέτος είναι με διαφορά ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, δεν σταματάει να σκοράρει και να γράφει ιστορία.

Όπως αναφέρει η επίσημη ιστοσελίδα της Super League, με το πρώτο τέρμα του έφτασε τον Αριστείδη Παπάζογλου, ο οποίο ήταν στην 7η θέση των σκόρερ όλων των εποχών των Ερυθρολεύκων στην ιστορία της Α’ Εθνικής/Super League και με το δεύτερο έμεινε μόνος (73 γκολ) και πλέον έχει μπροστά του τον Μιχάλη Κρητικόπουλο, ο οποίος έχει 83 τέρματα στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό.

Ο μέσος των Ερυθρολεύκων που βρίσκεται στην 7η θέση, αγωνίζεται με τον αριθμό επτά στην φανέλα του και σκόραρε για 7η φορά για τη φετινή περίοδο σε όλες τις διοργανώσεις στις 17 αναμετρήσεις που έχει αγωνιστεί.

Το 90ό γκολ με τον Ολυμπιακό

Παράλληλα αυτό ήταν το 90ο του τέρμα με τα χρώματα του Ολυμπιακού σε συνολικά 311 ματς. Έχει 211 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, 36 στο Κύπελλο Ελλάδος και 64 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Τα 73 είναι για το πρωτάθλημα, τα 6 για το Κύπελλο Ελλάδος και τα 11 για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Το ντεμπούτο του με τον Ολυμπιακό είχε γίνει στις 23 Σεπτεμβρίου 2014, στην αναμέτρηση Παναχαϊκή – Ολυμπιακό 0-1, ενώ το πρώτο του τέρμα το είχε σημειώσει στις 29 Οκτωβρίου 2014, στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Πανιώνιος 1-1 για το Κύπελλο Ελλάδος.

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα με τον Ολυμπιακό στην ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, ενώ το πρώτο του τέρμα στη Super League ήταν στις 6 Δεκεμβρίου 2014 στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 2-2.

Ευρωπαϊκό ντεμπούτο έκανε στις 19 Φεβρουαρίου 2015, στην αναμέτρηση Ντνίπρο – Ολυμπιακός 2-2, ενώ το πρώτο του γκολ με τους Ερυθρόλευκους σε διεθνής διοργανώσεις ήταν στις 25 Φεβρουαρίου 2016 και στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Άντερλεχτ 1-2.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις