Δευτέρα, 17 Ιουν.
27oC Αθήνα

Κώστας Παπανικολάου: «Αφού δεν είναι ο Ολυμπιακός στον τελικό της Euroleague δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει»

Κώστας Παπανικολάου: «Αφού δεν είναι ο Ολυμπιακός στον τελικό της Euroleague δεν με ενδιαφέρει ποιος θα κερδίσει»
eurokinissi

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τον τελικό της Euroleague, με τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» να υπογραμμίζει ότι δεν τον ενδιαφέρει ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο.

Ο Κώστας Παπανικολάου αναφέρθηκε για τον μικρό τελικό στην Εuroleague, αλλά και την ήττα του Ολυμπιακού απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Έλληνα αθλητή να αναφέρει πως υπάρχει μεγάλη στεναχώρια.

Παράλληλα ο ίδιος υπογράμμισε ότι δεν τον ενδιαφέρει ποια ομάδα θα κατακτήσει το τρόπαιο, από την στιγμή που η ομάδα του δεν θα δώσει το παρών στο τελικό.

Τα λόγια του Κώστα Παπανικολάου

«Τα συναισθήματα είναι πικρά, σίγουρα μας έχει ενοχλήσει, αλλά πρέπει να σηκώσεις κεφάλι και να κοιτάξεις μπροστά.

Νομίζω πως δεν μπήκαμε με τη μαχητικότητα που θέλαμε και τη μαχητικότητα που μας έφερε εδώ. Όταν επιτρέπεις στη Ρεάλ Μαδρίτης να νιώσει άνετα, είναι δύσκολο να επιστρέψεις.

Εδώ, τώρα, νιώθουμε ότι έχουμε αποτύχει. Στο ταμείο της σεζόν στο τέλος είναι επιτυχία που η ομάδα έχει πάει σε τρία Final Four. Είναι δουλειά που γίνεται όλη τη χρονιά και αφορά τους πάντες. Από τον προπονητή, τους παίκτες, τη διοίκηση, τους γιατρούς, τα άτομα στο προσωπικό και στα γραφεία της ΚΑΕ.

Δεν θα μας επηρεάσει, θα είναι επιτυχία να πάρει το τρόπαιο μια ελληνική ομάδα.

Από τη στιγμή, όμως, που δεν είμαστε εμείς στον τελικό, αλήθεια σας λέω και εκφράζω προσωπική άποψη δε με νοιάζει ποιος θα το πάρει».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις