Αθλητικά

Κώστας Σλούκας: Η μοιραία βολή στο Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο μοιραίος παίκτης του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Σλούκας είχε την ευκαιρία να στείλει το Παναθηναϊκός – Μακάμπι στη δεύτερη παράταση, ωστόσο ευστόχησε στις 2 από τις 3 βολές που εκτέλεσε, με αποτέλεσμα οι Ισραηλινοί να φύγουν με το διπλό από το ΟΑΚΑ.

Ο ηγέτης του τριφυλλιού μέτρησε συνολικά 4/7 βολές απέναντι στη Μακάμπι κι αυτή ήταν η τρίτη φορά στην καριέρα του στη Euroleague σε σύνολο 356 ματς που χάνει τρεις βολές.

Στις προηγούμενες δύο φορές, ο Ολυμπιακός επικράτησε της Μπάγερν με 83-60 τον Δεκέμβριο του 2021, ενώ ηττήθηκε από τη Μονακό τον Γενάρη του 2023 με 64-60.

Δείτε τις κρίσιμες βολές του Σλούκα:

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ρεάλ Μαδρίτης – Αλ Χιλάλ 1-1: Γκέλα για τους «μερένγκες» στο ντεμπούτο του Τσάμπι Αλόνσο, με χαμένο πέναλτι στις καθυστερήσεις
Το ντεμπούτο του Ισπανού προπονητή στον πάγκο της "βασίλισσας", δεν συνοδεύτηκε με νίκη στην πρεμιέρα της ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Τσάμπι Αλόνσο (ΦΩΤΟ REUTERS