Δευτέρα, 17 Ιουν.
32oC Αθήνα

Κώστας Σλούκας: «Ο Έλληνας διάβολος άφησε τον Ολυμπιακό και έφερε τη δόξα στον Παναθηναϊκό» γράφουν AS και Marca

Κώστας Σλούκας: «Ο Έλληνας διάβολος άφησε τον Ολυμπιακό και έφερε τη δόξα στον Παναθηναϊκό» γράφουν AS και Marca
Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός «εκθρόνισε» την Ρεάλ Μαδρίτης από την κορυφή της Euroleague και τα μεγάλα ισπανικά Μέσα εστιάζουν στον ηγέτη των «πρασίνων», Κώστα Σλούκα.

Τόσο η «As» όσο και η «Marca» αποθέωσαν τον Κώστα Σλούκα για την εμφάνισή του στον τελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάκτηση της Euroleague από τον Παναθηναϊκό

Θυμίζουμε ότι ο Έλληνας γκαρντ αναδείχθηκε MVP του τελικού. Ο Κώστας Σλούκας πραγματοποίησε ένα συγκλονιστικό και… σχεδόν άχαστο ματς με 24 πόντους με 2/2 δίποντα, 4/4 τρίποντα, 3 ασίστ και 2 ριμπάουντ, αστοχώντας μόνο σε μια ελεύθερη βολή, από αυτές που εκτέλεσε!

«Ο Έλληνας διάβολος Κώστας Σλούκας εκθρόνισε τη Ρεάλ Μαδρίτης! Ο νέος αρχηγός του Παναθηναϊκού έφερε ξανά τη δόξα στους “πράσινους” από τη στιγμή που έφυγε από τον Ολυμπιακό και πήρε ρεβάνς για το λάθος πριν έναν χρόνο. Ήταν ο έβδομος τίτλος για την ελληνική ομάδα. Η Ρεάλ εξαφανίστηκε στο 12ο λεπτό» αναφέρει στο δημοσίευμα της η AS.

«Ο Σλούκας γκρέμισε τη Ρεάλ από τον θρόνο και έσβησε το όνειρο για το 12ο! Ο πόιντ γκαρντ του Παναθηναϊκού πήρε εκδίκηση από τους Blancos που βρέθηκαν από το ζενίθ (36 πόντοι στην πρώτη περίοδο) στο ναδίρ (26 πόντοι στο β’ ημίχρονο) και πέρασαν από τη δόξα στην τραγωδία», αναφέρεται από την Marca.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις