Σάββατο, 20 Απρ.
15oC Αθήνα

Κρίσιμη συνάντηση Αλαφούζου – Βαρδινογιάννη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Παρά την έντονη κόντρα μεταξύ Γ. Βαρδινογιάννη και Ανδρέα Βγενόπουλου, ο Γιάννης Αλαφούζος εμφανίζεται αποφασισμένος να συνεχίσει τις επαφές και τις προσπάθειές του, για να βρει βιώσιμη λύση για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ετοιμάζονται να κατεδαφίσουν τη Λεωφόρο!

Η συγκρότηση Δ.Σ. και η μεταβίβαση των μετοχών είναι τα δυο βασικά θέματα που θα συζητήσουν οι Γιάννης Αλαφούζος και Γιάννη Βαρδινογιάννη σε συνάντηση που θα έχουν (ακόμα και την Παρασκευή).

Η πρόθεση του κ. Αλαφούζου είναι να συγκροτηθεί διοίκηση έτσι ώστε να αποφασιστεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και να έρθουν στα ταμεία της ομάδας τα απαραίτητα χρήματα.

Πάντως μέχρι στιγμής ο γνωστός επιχειρηματίας δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του αν θα ζητήσει από τον Βαρδινογιάννη να βάλει εκείνος τα 10 άτομα για το Δ.Σ. ή αν θα επιλέξει ο ίδιος άτομα της εμπιστοσύνης του.

Επίσης, το θέμα των μετοχών ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει, αφού δεν είναι γνωστές οι προθέσεις του Αλαφούζου για να πάρει τώρα τις μετοχές. Μάλιστα, αν τελικά βρεθεί μία λύση είναι πιθανό να επιστρέψει στην προεδρία του Παναθηναϊκού ο Δημήτρης Γόντικας, ο οποίος βρίσκεται συχνά στα γραφεία της ΠΑΕ.

Πάντως, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Goal”, ο Έλληνας επιχειρηματίας φέρεται να έχει συγκεντρώσει ένα κεφάλαιο ύψους 6 εκ. ευρώ. Δίπλα του -στην συγκέντρωση αυτού του ποσού- βρίσκονται οι Αδαμάντιος Πολέμης και Θοδωρής Βασιλάκης, αλλά και άλλοι επιφανείς επιχειρηματίες που έχουν πειστεί από το πλάνο του και θα συμμετάσχουν σε αυτό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε