Ο Γάλλος σούπερ σταρ, ο οποίος είχε ανακοινώσει την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο, ωστόσο τελικά το μετάνιωσε και θα αγωνιστεί σε σύλλογο χαμηλής κατηγορίας της Γαλλίας για λίγα παιχνίδια, άνοιξε και πάλι την πόρτα του Παναθηναϊκού, στον οποίο θέλει, όπως είπε, να κλείσει την καριέρα του.
Αναλυτικά τα λόγια του Τζιμπρίλ Σίσε, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Μικαέλ Εσιέν:
«Θα ήθελα να κλείσω την καριέρα μου κάπου που αγαπώ. Αν μου έλεγαν από τον Παναθηναϊκό να επιστρέψω το Γενάρη, θα επέστρεφα με όλη μου την καρδιά. Το ποδόσφαιρο δεν έχει τελειώσει αυτή τη στιγμή για εμένα και θα παίξω με τη Σαν Πιερουάζ», ανέφερε ο Σισέ.
Ερωτηθείς για τον Μικαέλ Εσιέν, τι του είπε για την ομάδα και πώς την βλέπει του χρόνου, απάντησε:
«Έχω ιδιαίτερο δεσμό με τον σύλλογο και τους οπαδούς. Παρακολουθώ τις εξελίξεις γύρω από την ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος που είναι και ο φίλος μου, ο Εσιέν στην ομάδα. Ήταν εύκολο για εμένα να του πω ορισμένα πράγματα όταν έγινε γνωστό ότι θα έρθει. Του είπα ότι ξέρω ότι έχει κατακτήσει πολλούς τίτλους, όμως του ξεκαθάρισα ότι ποτέ στη ζωή του δεν θα βιώσει πουθενά αλλού τέτοια ατμόσφαιρα. Η ομάδα θα παίξει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, χρειάζεται ακόμα 1-2 παίκτες και θα μπορεί να παλέψει με τον Ολυμπιακό για τον τίτλο. Είναι καλή ομάδα και είναι σε καλό επίπεδο».
Όσο για τη μουσική που θα παίξει, υπογράμμισε: «Προσπαθώ να κάνω χαρούμενους τους ανθρώπους. Εάν το πετυχαίνω με το ποδόσφαιρο ή με τη μουσική, είναι το ίδιο. Ελπίζω οι άνθρωποι να έρθουν να με ακούσουν, θα το ήθελα».