Αθλητικά

Ξεκουράζει “Λύμπε”, Καφέ και Καράμπελα ο Χιμένεθ!

Ο Ισπανός τεχνικός άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα κόντρα στον Άρη, τρεις βασικούς του παίκτες ώστε να ξεκουραστούν ενώ δεν υπολογίζει και στους τραυματίες Δέλλα, Γεωργέα.

Εκπλήξεις έκρυβε η ανακοίνωση της 20μελής αποστολης της ΑΕΚ ενόψει του σαββατιάτικου αγώνα κόντρα στον Άρη. Ο Χιμένεθ άφησε εκτός τους Λυμπερόπουλο, Καφέ και Καράμπελα μιας και έκρινε ότι οι τρεις παίκτες είχαν ανάγκη από ξεκούραση.

Η 20μελής αποστολή της ΑΕΚ:

Σάχα, Αραμπατζής, Αργυρίου, Γιάχιτς, Μανωλάς, Νασούτι, Ματέος, Γκέντσογλου, Νταντόμο, Ντιόπ, Γκερέιρο, Μίτσελ, Μπλάνκο, Μάκος, Μπερνς, Λαγός, Λεονάρντο, Έντερ, Σκόκο, Μπάχα.

Χιμένεθ: Δεν μπορώ να τραβάω αυτιά όταν λείπει ο Δέλλας

Λυμπερόπουλος: Μία ανώτερη δύναμη μας έδωσε την πρόκριση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα