Αθλητικά

Ξύλο στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ με πρωταγωνιστή τον Ρουκάβινα!

Γυαλιά – καρφιά” έγιναν τα αποδυτήρια της Ντίναμο Ζάγκρεμπ μετά από επεισόδιο που είχε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού με τον συμπαίκτη του, Αντέμι.

Η κόντρα των δύο παικτών ξέσπασε στον χθεσινό αγώνα με αντίπαλο τη Ζαντάρ, για μια λάθος πάσα. Το παιχνίδι… χόντρυνε στα αποδυτήρια, αφού ο Ρουκάβινα περίμενε τον Αντέμι με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια.
 
Η διοίκηση της ομάδα της Κροατίας εξετάζει την τιμωρία των δύο παικτών, ενώ βέβαιο θεωρείται πως θα λείψουν από τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος με την Σπλιτ.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Βαλαντσιούνας για το Λιθουανία – Ελλάδα: «Δεν θα σας πω πώς θα σταματήσουμε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο»
Ο σέντερ της Λιθουανίας αναγνώρισε την ποιότητα της Εθνικής Ελλάδας από την περιφέρεια, ενώ απέφυγε να σχολιάσει το πώς θα αντιμετωπίσει η ομάδα του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.
Ο Βαλαντσιούνας REUTERS