Αθλητικά

Λαμία – Πανσερραϊκός: Αλλαγή διαιτητή λόγω κορονοϊού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η αναμέτρηση Λαμία – Πανασερραϊκός ολοκληρώνει την 6η αγωνιστική της Super League, το βράδυ της Δευτέρας (30/09/24, 20:00), αλλά είχε μία αλλαγή της τελευταίας στιγμής, στον διαιτητή του αγώνα.

Ο Χρήστος Βεργέτης ενημέρωσε ότι έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό και ως εκ τούτου, η ΚΕΔ της ΕΠΟ άλλαξε τον διαιτητή του Λαμία – Πανσερραϊκός, λίγες ώρες πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.

Ο Κωνσταντίνος Τσέτσιλας της ΕΠΣ Καστοριάς κλήθηκε να καλύψει το κενό του Βεργέτη και θα διευθύνει το παιχνίδι της Λαμίας για την 6η αγωνιστική της Super League.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός - Ρεάλ Μαδρίτης: Έφυγε ο πρώτος συρμός με οπαδούς του Ολυμπιακού από το Φάληρο - Το pregame του μεγάλου τελικού της Euroleague
Τα βλέμματα όλων στο "T-Center" της Αθήνας για το κορυφαίο φετινό ματς της Euroleague - Το Newsit.gr σας μεταφέρει το κλίμα πριν το μεγάλο τελικό της Euroleague
Ολυμπιακός – Ρεάλ Μαδρίτης: Το pregame του τελικού του Final Four της Euroleague