Αθλητικά

Λαμία: Τέλος ο Γρηγορίου από τον πάγκο

Οι δρόμοι της Λαμίας και του Μιχάλη Γρηγορίου χώρισαν, αφού ο Έλληνας τεχνικός παραιτήθηκε από τον πάγκο των Φθιωτών. 

Οι έξι σερί ήττες -με πιο πρόσφατη την χθεσινή (28/2) από τον ΠΑΣ Γιάννινα- που έφεραν τη Λαμία στην προτελευταία θέση της Superleague 1 έφεραν τριγμούς στην ομάδα και έτσι μία ημέρα μετά, ο Μιχάλης Γρηγορίου υπέβαλε την παραίτησή του. Ο Έλληνας τεχνικός παρέμεινε στους Φθιώτες για 15 μήνες καθώς ανέλαβε καθήκοντα τον Δεκέμβριο του 2020 συμβάλλοντας τα μέγιστα ώστε να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία, ενώ φέτος την οδήγησε και στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό.

Σε αναζήτηση τεχνικού πλέον η Λαμία με το όνομα του Τζιανλούκα Φέστα, που απολύθηκε για δεύτερη φορά σε μία σεζόν από τον Απόλλωνα Σμύρνης, να είναι ανάμεσα σε αυτά που εξετάζονται.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Σάκκαρη: «Ο γάμος με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη θα γίνει το καλοκαίρι του 2027»
«Εννοείται ότι έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε οικογένεια κάποια στιγμή, όμως προς το παρόν το έχουμε συζητήσει και έχουμε πει ότι θέλουμε να συνεχίσω να παίζω τένις» παραδέχτηκε η αθλήτρια
Η Μαρία Σάκκαρη και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης 11