Αθλητικά

Λευτέρης Πετρούνιας: Η απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Έλληνα ολυμπιονίκη κι η αφιέρωση στις κόρες του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ανεβαίνοντας στο βάθρο για ακόμα μία φορά.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας, ο οποίος είναι μέλος της Stoiximan Tokyo Team, ξεπέρασε όλες τις δυσκολίες και κατάφερε να πάρει ακόμα ένα ολυμπιακό μετάλλιο, γράφοντας ιστορία.

Ο Έλληνας πρωταθλητής τα έδωσε όλα στον τελικό για να γράψει ιστορία και να κατακτήσει και πάλι το χρυσό μετάλλιο, πήρε 15.200 βαθμούς στο πρόγραμμα του, ωστόσο οι δύο Κινέζοι Γιάνγκ Λιου (15.500β.) και Χάο Γιου (15.300β.) ήταν ανώτεροι στον τελικό και τον έστειλαν στην τρίτη θέση, η οποία είναι, φυσικά, μεγάλη επιτυχία.

Δείτε την απονομή του χάλκινου μεταλλίου στον Λευτέρη Πετρούνια:

Από την πλευρά του, ο Έλληνας πρωταθλητής αφιέρωσε το χάλκινο μετάλλιο στις κόρες του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Οι «χάλκινοι» της Εθνικής ομάδας μπάσκετ δέχτηκαν θερμή υποδοχή στην Ελλάδα – Συγκινητικές εικόνες με τις οικογένειες των διεθνών
Σύζυγοι, παιδιά και γονείς των παικτών της εθνικής ομάδας έσπευσαν στο Ελ. Βενιζέλος να συγχαρούν τους αγαπημένους διεθνείς για την τεράστια επιτυχία και υπερηφάνεια που χάρισαν σε ολόκληρη την χώρα
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η μητέρα του, Βερόνικα Αντετοκούνμπο