Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Λιονέλ Μέσι: Η νέα κίνηση που προαναγγέλλει το τέλος από την Παρί Σεν Ζερμέν

Λιονέλ Μέσι: Η νέα κίνηση που προαναγγέλλει το τέλος από την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Λιονέλ Μέσι και η Παρί Σεν Ζερμέν πολύ δύσκολα θα συνεχίζουν μαζί και τη νέα σεζόν. Για την ακρίβεια, ο Αργεντινός σταρ είναι με το 1,5 πόδι εκτός γαλλικής ομάδας.

Μετά την απρόσμενη ήττα (1-3) της Παρί Σεν Ζερμέν από τη Λοριάν, ο Λιονέλ Μέσι ταξίδεψε στη Σαουδική Αραβία χωρίς να έχει ζητήσει την άδεια του Κριστόφ Γκαλτιέ.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Equipe, ο Αργεντινός σταρ έκανε αυτό το ταξίδι, λόγω της συνεργασίας που έχει με το υπουργείο Τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας.

Ο προπονητής του στην Παρί Σεν Ζερμέν, Γκαλτιέ, αλλά και ο τεχνικός σύμβουλος των Παριζιάνων, Λουίς Κάμπος, είπαν στον Μέσι να μην ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία, αλλά ο ίδιος αδιαφόρησε, κάνοντας ακριβώς το αντίθετο.

Η ενέργεια του Μέσι αποδεικνύει αυτό που ισχυρίζονται πολλοί τις τελευταίες εβδομάδες, ότι δηλαδή το γυαλί ανάμεσα στις δύο πλευρές έχει ραγίσει για τα καλά και ο Αργεντινός σταρ ψάχνει ήδη τον επόμενο σταθμό της θρυλικής καριέρας του, ο οποίος είναι εξαιρετικά πιθανό να είναι και πάλι η αγαπημένη του Μπαρτσελόνα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις