Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας 0-1: Έπεσε από την κορυφή της Premier League με «κηδεία» μέσα στο Άνφιλντ

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας 0-1: Έπεσε από την κορυφή της Premier League με «κηδεία» μέσα στο Άνφιλντ
Reuters

Λίγες ημέρες μετά το 3-0 της Αταλάντα μέσα στο Άνφιλντ, η Λίβερπουλ δέχθηκε ένα ακόμα ισχυρό “χτύπημα” εντός έδρας, αυτή τη φορά για την Premier League. Η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε με 1-0 κι έτσι η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Μεγάλη «γκέλα» για την Λίβερπουλ μέσα στο Άνφιλντ, στην προσπάθεια που κάνει για να κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα στην Αγγλία. Η Κρίσταλ Πάλας πάρε μεγάλη νίκη (0-1) και εμπόδισε την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, από το να ανέβει και πάλι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μένοντας στο -2 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι και ισόβαθμη με την Άρσεναλ, που όμως μέσα στην ημέρα υποδέχεται την Άστον Βίλα.

Οι «ρεντς» αγνοούσαν την ήττα από τις 29 Οκτωβρίου του 2022 για την Premier League. Έτσι έπεσαν από την κορυφή και πλέον δεν έχουν στα χέρια του την κατάσταση.

Στο 8ο λεπτό η Λίβερπουλ έφυγε ιδανικά στην κόντρα αλλά ο Νούνιες σούταρε πάνω στον Χέντερσον και στο 13’ ο Μίτσελ έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Εζέ σαν σε προπόνηση έκανε το 0-1 με κοντινό πλασέ, δίνοντας τη νίκη στους φιλοξενούμενους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις