Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

Λουτσέσκου: «Δεν συγκρίνεται ο σημερινός ΠΑΟΚ με την ομάδα του νταμπλ»

Λουτσέσκου: «Δεν συγκρίνεται ο σημερινός ΠΑΟΚ με την ομάδα του νταμπλ»
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε μέσο της Ρουμανίας, με τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αναφέρει πως η τωρινή ομάδα των «ασπρόμαυρων» δεν συγκρίνεται με εκείνη που κατέκτησε το νταμπλ, αφού υπάρχουν διαφορετικές καταστάσεις σε κάθε περίπτωση.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναδείχθηκε στην Ρουμανία ως προπονητής για τον μήνα Δεκέμβρη, με τον έμπειρο τεχνικό να κάνει δηλώσεις αναφορικά τον φετινό ΠΑΟΚ, αλλά και την ομάδα του σήμερα με εκείνη που κατέκτησε το νταμπλ το 2019.

Μάλιστα ο 54χρονος προπονητής δεν δίστασε να αναφέρει πως οι δυο ομάδες έχουν αρκετές διαφορές, καθώς αποτελούνται από άλλα πρόσωπα και συνθήκες.

Τα λόγια του Λουτσέσκου

«Δεν ήταν μόνο ο Δεκέμβρης ένας πολύ καλός μήνας για μας, απλά ήταν η συνέχεια των τελευταίων έξι μηνών σχεδόν από το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι και μετά.

Η ομάδα έπαιξε εξαιρετικά και πήρε αποτελέσματα που ξεπέρασαν τις προσδοκίες ακόμη και των πιο φανατικών οπαδών της. Είμαστε σε μια καλή περίοδο αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και προετοιμασμένοι για τα παιχνίδια που ακολουθούν” δήλωσε ο Λουτσέσκου που δεν θέλει να βάλει σε σύγκριση τη σημερινή ομάδα του με εκείνη που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα και το νταμπλ.

“Δεν μπορείς να κάνεις τέτοιου είδους συγκρίσεις. Εκείνη ήταν μια ιστορική σεζόν. Πρόκειται για δυο διαφορετικές ομάδες, με διαφορετικές προσωπικότητες και διαφορετικές ηλικίες. Ανήκω και στις δυο όπως και να έχει. Είμαι ΠΑΟΚ και η ψυχή μου είναι ΠΑΟΚ” είπε ο Ρουμάνος τεχνικός».

 

 

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις