Δευτέρα, 3 Ιουν.
32oC Αθήνα

Λουτσέσκου: «Έζησα μία συναισθηματική κόλαση πριν τον Άρης – ΠΑΟΚ»

Λουτσέσκου: «Έζησα μία συναισθηματική κόλαση πριν τον Άρης – ΠΑΟΚ»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε για την πιο “τρελή” χρονιά της καριέρας του, η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε σε ρουμανικό Μέσο και έκανε λόγο για ξάγρυπνες νύχτες και για μία συναισθηματική κόλαση πριν το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στην τελευταία αγωνιστική που θα καθόριζε τον πρωταθλητή Ελλάδας.

«Αυτός ο τίτλος είναι κάτι πέρα ​​από το ποδόσφαιρο, έτσι τον θεωρώ. Τα παιδιά έδωσαν το 150%. Αν δεν το είχαν κάνει, δεν θα είχαμε καμία ευκαιρία.

Είχα ξάγρυπνες νύχτες, με αγώνες Πέμπτη-Κυριακή, με έναν ασφυκτικό πρόγραμμα. Γυρνούσα 3-4 το πρωί στο σπίτι, δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ξυπνούσαμε, ξανά στο δρόμο, ετοιμάζαμε τις βαλίτσες μας και φεύγαμε. Τα παιδιά ήξεραν πώς να αντιδράσουν και να παλέψουν.

Οι τελευταίες 3 μέρες ήταν μια συναισθηματική κόλαση για μένα. Αν και πίστευα και ήλπιζα βαθιά μέσα μου ότι μπορούσαμε να πάρουμε τον τίτλο, το μυαλό και η σκέψη μου δεν μου έδιναν ηρεμία.

Μου φαινόταν ότι είχα κάποιες αλυσίδες στην ψυχή και στο μυαλό μου που δεν με άφηναν να ζήσω. Είναι πολύ δύσκολο να πω τι με συγκίνησε…

Όταν τελείωσε το ματς, ένιωσα τεράστια ανακούφιση. Στο καμαρίνι υπήρχε τρέλα, ευτυχία. Δεν μπορώ να πω ότι έχω δει ποτέ τέτοια χαρά. Μου άρεσε που έβλεπα τη χαρά των ανθρώπων και την ευτυχία τους», δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις