Πέμπτη, 2 Μαΐ
20oC Αθήνα

Λουτσέσκου για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Πίκρα για τον αποκλεισμό»

Λουτσέσκου για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: «Πίκρα για τον αποκλεισμό»

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου δεν μπορούσε να κρύψει την στεναχώρια του για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι, με τον Ρουμάνο τεχνικό να κρατά την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου είδε τον ΠΑΟΚ να χάνει την πρόκριση στον τελικό Κυπέλλου από τον Παναθηναϊκό, έπειτα από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι που κρίθηκε στα πέναλτι.

Όπως είναι λογικό ο Ρουμάνος προπονητής δεν μπορούσε να κρύψει την στεναχώρια και την απογοήτευση του για το τελικό αποτέλεσμα, με τον ίδιο μάλιστα να τονίζει πως κρατά την εμφάνιση από τους παίκτες του.

Τα λόγια του Λουτσέσκου για το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ

Για την κατάσταση του Μπάμπα:

«Δεν έχω ενημέρωση, ξέρω ότι είναι οκ στην υγεία του, είναι θέμα 1-2 ημερών για να μπορεί να είναι απόλυτα καλά. Προφανώς προέχει η υγεία του».

Για τον αποκλεισμό στα πέναλτι:

«Πραγματικά σήμερα κυριαρχήσαμε, μας μένει η πίκρα και η αναστάτωση για τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός στα πέναλτι. Δείξαμε ότι επιστρέψαμε μετά από κακή περίοδο, ότι μπορούμε να παράξουμε καλό ποδόσφαιρο».

Για το μήνυμά του προς του παίκτες για τη συνέχεια:

«Είχαμε πει ότι ήρθαμε εδώ θέλοντας να πάρουμε την πρόκριση και το καταφέραμε. Με το 0-2 ήταν καλά τα πράγματα, η εμφάνιση αυτή να είναι οδηγός μας για το μέλλον. Αυτό το ποδόσφαιρο παρήγαμε πιο πριν μέχρι με το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας. Παίζει ρόλο η τύχη και τα συναισθήματα στα πέναλτι, είναι μία διαφορετική διαδικασία».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις