Κυριακή, 28 Απρ.
22oC Αθήνα

Λουτσέσκου μετά το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: «Έχουμε αντιπάλους με την πλήρη στήριξη του συστήματος»

Λουτσέσκου μετά το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: «Έχουμε αντιπάλους με την πλήρη στήριξη του συστήματος»
Φωτογραφία Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ πήρε επιβλητική νίκη στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, με 4-2 επί του Ολυμπιακού, για τη 10η αγωνιστική της Super League 1 και ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποθεώσε τους παίκτες του μετά το παιχνίδι.

Ο Λουτσέσκου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και τις αλλαγές στην ενδεκάδα της ομάδας του, αλλά δεν παρέλειψε για μία ακόμη φορά να αφήσει και “αιχμές” για το… σύστημα που “κυνηγάει” τον ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

Για τη νίκη του ΠΑΟΚ: Η σεζόν είναι μεγάλη και έχει πολλά ματς. Κρίνεται σε παραπάνω ματς. Έχοντας δώσει 19 ματς έχουμε χάσει 2 από αυτά. Είναι λογικό να έχεις ένα λάθος βήμα. Ήμασταν αναγκασμένοι για συνεχόμενες προκρίσεις στην Ευρώπη. Στις κακές ημέρες πρέπει να ξεπερνάς την αναστάτωση και να νικάς. Έχουμε αντιπάλους που είναι ομάδες, καλές και ποιοτικές και έχουν την πλήρη στήριξη του συστήματος.

Για τις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΚ: Δεν θα απαντήσω σε ερωτήσεις που συγκρίνουν άλλον αγώνα. Ήταν άλλος αγώνας με την ΑΕΚ. Πρέπει να αλλάζουμε διότι έχουμε συνέχεια παιχνίδια. Πρέπει να παίρνουμε αβαντάζ σε κάθε αγώνα. Εκτιμώ όλους τους παίκτες μου. Υπάρχουν και ματς με 9 αλλαγές. Εμείς χρησιμοποιούμε τον πιο μεγάλο αριθμό παικτών.

Για την αποχώρηση του πατέρα του από τους πάγκους: Πρώτα απ’ όλα δεν μπορώ να απαντήσω. Είναι η ζωή του. Μπορώ να σας δώσω το τηλέφωνό του. Μιλήσαμε λίγο. Είναι η καριέρα του και η ζωή του. Εγώ είμαι περισσότερο ανακουφισμένος που γυρίζει πίσω. Δεν ξέρω το τι μπορεί να συμβεί. Δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις πέντε δισέγγονα. Και για μένα είναι δύσκολο να αντιμετωπίσω τα εγγόνια. Σε πιάνει τρέλα. 

Για τον Μπράντον Τόμας την “τρέλα” του και τις επιδόσεις του: Ο Μπράντον Τόμας δεν είναι πιο τρελός. Ο Κουλιεράκης είναι πιο τρελός. Ο Μπράντον έχει περισσότερα τα λογικά του. Είναι ωραίο σε μία ομάδα να έχεις τόσους τρελούς. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, για το πώς παίξαμε και την ωριμότητα του Μπράντον. Για το παρελθόν ο Παντελής είναι φίλος μου. Αλλά δεν κοιτάμε το παρελθόν. Ο Σαμάτα ήταν άρρωστος. Ίσως αύριο είναι στην προπόνηση. Ο Βιεϊρίνια θα δούμε. Θα έχουμε περισσότερα αύριο.

Για τον Κωνσταντέλια και το τι συναισθήματα του δημιουργεί: Και σε καλό επίπεδο και σε κακό (του προκαλεί συναισθήματα). Όταν είσαι νέος κάνεις “μ@λ@κ@@ς. Όπως το έκανε ο Κουλιεράκης που έκανε σουτ. Στο ποδόσφαιρο όπως και στη ζωή όταν έχεις έπαρση τιμωρείσαι. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και θέλω για τα 2 αυτά τα παιδιά γιατί παίζουν με μένα σε πιο υψηλό επίπεδο και είναι 2 πολύ καλά παιδιά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις