Σάββατο, 27 Απρ.
19oC Αθήνα

Λουτσέσκου μετά το Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: «Το γήπεδο ήταν για πατάτες»

Λουτσέσκου μετά το Πανσερραϊκός – ΠΑΟΚ: «Το γήπεδο ήταν για πατάτες»
Φωτογραφία Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 τον Πανσερραϊκό για την 25η αγωνιστική της Super League 1, αλλά δεν έθελξε με την απόδοσή του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στάθηκε στην κακή ποιότητα του αγωνιστικού χώρου.

Το γήπεδο του Πανσερραϊκού ήταν σε πολύ κακή κατάσταση και ο Λουτσέσκου έκανε λόγο για χωράφι με πατάτες, δείχνοντας την ενόχλησή του για τον κίνδυνο τραυματισμού των παικτών του ΠΑΟΚ. 

Οι δηλώσεις του Λουτσέσκου

«Ελέγξαμε το παιχνίδι χωρίς την ένταση που θέλαμε αλλά και την κυκλοφορία, κάτι που ήταν απίθανο με την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, νομίζω ότι είναι το χειρότερο γήπεδο που έχω βρεθεί όσο είμαι στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά η νίκη ήταν επαγγελματική, καταφέραμε να βρούμε δύο γκολ χωρίς να απειληθούμε ιδιαίτερα και πήραμε το τρίποντο και στην παρούσα φάση αυτό είναι το σημαντικό. Λυπάμαι για τον τραυματισμό του Θυμιάνη, δεδομένης της κατάστασης του γηπέδου. Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό. Ο Τάισον δέχθηκε ένα σκληρό μαρκάρισμα σε ένα σημείο όπου ο αντίπαλος δεν κατάλαβε τι έκανε. Ο Τάισον ζήτησε κατευθείαν αλλαγή, αλλά στη συνέχεια συνέχισε κανονικά στο ματς. Τώρα πονάει, ίσως χρειαστεί 2-3 μέρες να επανέλθει».

Για τον αγωνιστικό χώρο: «Ήταν ένας αγωνιστικός χώρος που δεν ήταν βρεγμένος, ένα γήπεδο για… πατάτες. Η ομοσπονδία θα πρέπει να έχει αυστηρότερους κανόνες για τα γήπεδα, γιατί έτσι προστατεύεται η υγεία των ποδοσφαιριστών και το θέαμα, το οποίο ήταν σήμερα κακό. Επίσης δεν καταλαβαίνω την αντίδραση του Μορέιρα όταν αποβλήθηκε, ενώ θα έπρεπε να έχει δοθεί κίτρινη κάρτα σε αυτόν στη φάση με τον Σαμάτα στο πρώτο μέρος. Είπε κάτι για τον ΠΑΟΚ, τον ρώτησα ποιο είναι το πρόβλημα και εκνευρίστηκε. Στο φινάλε μένουμε με τη νίκη και προχωράμε. Όταν παίξαμε στο κύπελλο ήταν πολύ καλύτερο».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις