Αθλητικά

Μαρία Σάκκαρη – Ντόνα Βέκιτς: Η ώρα του αγώνα στο Σαν Ντιέγκο

Η Μαρία Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Ντόνα Βέκιτς στο τουρνουά του Σαν Ντιέγκο, συνεχίζοντας την προσπάθειά της να βρεθεί στα WTA Finals.

Ο αγώνας της Σάκκαρη με την Βέκιτς προγραμματίστηκε για τις 21:30 ώρα Ελλάδος και θα διεξαχθεί στο κεντρικό κορτ του αμερικανικού τουρνουά, που θα φέρει αντιμέτωπες τις δύο φίλες.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια έχει πολύ καλές σχέσεις με την Κροάτισσα και συχνά προπονούνται και μαζί, ενώ η τελευταία επίσημη “μονομαχία” τους ήταν το 2020 στην Αδελαϊδα, όπου η Βέκιτςείχε πάρει τη νίκη με 2-1 σετ.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης 3-1: Δεύτερη σερί εντυπωσιακή νίκη για τους Αγρινιώτες, στην προτελευταία θέση οι Αρκάδες
Οι Αγρινιώτες πανηγύρισαν τεράστια νίκη παραμονής, την ώρα που οι Αρκάδες δεν μπορούν να ξεκολλήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας
Ο Ματσάν του Παναιτωλικού