Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαρτίνς: «Ο Παπασταθόπουλος χρειάζεται χρόνο και δεν θα παίξει άμεσα»

Μαρτίνς: «Ο Παπασταθόπουλος χρειάζεται χρόνο και δεν θα παίξει άμεσα»
ΦΩΤΟ Intime

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε μετά το ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας, πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος χρειάζεται ακόμα χρόνος για να συμπεριληφθεί σε ματς της ομάδας.

Ευχαριστημένος από τη νίκη, αλλά ανήσυχος για τον τραυματισμό του Αβραάμ Παπαδόπουλου -που αποχώρησε ως αλλαγή- εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το 3-0 του Ολυμπιακού επί του Παναιτωλικού και την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Όσον αφορά τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως πρόκειται για διαφορετικές περιπτώσεις, αφού ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό και θα χρειαστεί χρόνο για να φτάσει το επίπεδο που χρειάζεται, ενώ ο Κένι Λαλά, πρέπει να αφομοιώσει το αγωνιστικό στυλ της ομάδας.

Όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς

Για το ματς: «Όλα ήταν θετικά σήμερα. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι. Είδαμε τον αγωνιστικό ρυθμό παικτών που δεν τους βλέπουμε συχνά. Είδαμε πολύ καλή εικόνα από τους παίκτες μας. Το αρνητικό σημείο της βραδιάς είναι ο τραυματισμός του Αβραάμ».

Για τον Αβραάμ Παπαδόπουλο: «Είναι πιθανότατα ένας μυϊκός τραυματισμός. Δεν ξέρουμε ακόμα. Ο γιατρός θα μας ενημερώσει άμεσα».

Για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και τον Κένι Λαλά: «Ο Σωκράτης χρειάζεται να δουλέψει. Να περιμένουμε. Να του δώσουμε λίγο χρόνο και υπομονή διότι δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό. Δεν είναι πολύ άμεσο αυτό. Δεν μπορούμε να μιλάμε για την επόμενη εβδομάδα. Ο Κένι είναι μία άλλη περίπτωση. Έχει αγωνιστικό ρυθμό αλλά δεν έχει προπονηθεί μαζί μας. Έχει μία προπόνηση. Δεν είναι σαν την περίπτωση του Σωκράτη. Θα τον δούμε πιο σύντομα»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις