Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Μαρτίνς: «Θα είναι στην κούρσα για το πρωτάθλημα ο Άρης»

Μαρτίνς: «Θα είναι στην κούρσα για το πρωτάθλημα ο Άρης»

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μην μένει ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έπλεξε το εγκώμιο του Άρη, τονίζοντας ότι οι Θεσσαλονικείς θα είναι διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:
Για τις απουσίες: «Ακόμα και με τις απουσίες θα μπορούσαμε να έχουμε παίξει καλύτερα. Γνωρίζουμε ότι ο Άρης είναι καλή ομάδα, είναι φρέσκος, δυνατός. Πιστεύω ότι θα είναι στην κούρσα για την διεκδικήσει του τίτλου. Είναι πάρα πολύ ανταγωνιστική ομάδα, μας δυσκόλεψε σήμερα. Δεν έχουμε παράπονο από τους παίκτες, αλλά από την απόδοση».

Για την έναρξη του πρωταθλήματος και αν ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος: «Θα είμαστε έτοιμοι για την έναρξη του πρωταθλήματος. Ο Τικίνιο θα είναι σε καλύτερη κατάσταση, όπως και ο Ρόνι Λόπες. Είναι παίκτες που δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους. Είναι παίκτες έμπειροι. Με την άφιξη των παικτών από τις Εθνικές η κατάσταση θα είναι καλύτερη. Σήμερα είχαμε κάποια προβλήματα. Δεν μπορούμε να συγκρίνουμε το παιχνίδι με τον Άρη, με το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι η εικόνα μας θα είναι αρκετά διαφορετική».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις