Αθλητικά

Με αλλαγές για το σερί

Να υπάρξει συνέχεια στους δύο τελευταίους νικηφόρους αγώνες επιθυμούν όλοι στην ΑΕΚ εν όψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τον Αστέρα Τρίπολης. Πολλές αλλαγές ετοιμάζει ο Μπάγεβιτς.
 

Παρά τη νίκη στον αγώνα με την Χάιντουκ ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν έμεινε καθόλου ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του και αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς βασικούς παίκτες.
 
Σίγουρα εκτός είναι ο Παντελής Καφές που έχει υποστεί θλάση, ενώ “ανάσες” αναμένεται να πάρουν και κάποιοι εκ των Ντιόπ, Δέλλα, Λυμπερόπουλο και Τζιμπούρ. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν ο Γκέντσογλου και ο Μπλάνκο.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα