Αθλητικά

Με Λάρκιν και NBAers η αποστολή της Τουρκίας για το Προολυμπιακό του Καναδά

Η Τουρκία θα ταξιδέψει στον Καναδά για το Προολυμπιακό τουρνουά στο οποίο θα συμμετάσχει και η Εθνική Ελλάδας, με τη γειτονική χώρα να ανακοινώνει μία 14άδα παικτών για τους αγώνες στη Βικτώρια.

Ανάμεσά τους θα είναι και ο Αμερικανός Σέιν Λάρκιν, ο οποίος παρότι αγωνίζεται λίγα χρόνια στην Αναντολού Εφές, δέχθηκε να αγωνιστεί στην Εθνική Ομάδα της Τουρκίας, με στόχο να αγωνιστεί και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η πρωταθλήτρια της Euroleague θα εκπροσωπηθεί και από τους Σερτάκ Σανλί και Μπουγκραχάν Τουντσέρ, ενώ από την αποστολή ξεχωρίζουν κι οι ΝΒΑers Ομέρ Γιουρτσεβέν, Τσεντί Οσμάν, Φουρκάν Κορκμάζ και Ερσάν Ιλιασόβα. Τη 14αδα συμπληρώνουν οι Μπιρσέν, Χέιζερ, Καμπάτσα, Μαχμούτογλου, Οζντεμίρογλου, Σενγκούν και Ουγκουρλού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Έξαλλος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον πατέρα του Χαλιμπάρτον και τον Μάθουριν μετά τον αποκλεισμό των Μπακς – «Με έβρισε»
Ο πατέρας του γκαρντ των Πέισερς Ταϊρίς Χαλιμπάρτον, αποφάσισε να πάει μπροστά στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και να τον τρολάρει - Απειλήθηκε σύρραξη
Επίθεση στον Γιάννη Αντετοκούνμπο από τον πατέρα του Ταϊρίς Χαλιμπάρτον. 2