Αθλητικά

Με το δεξί η Αίγυπτος

 Οι “Φαραώ” νίκησαν 3-1 τη Νιγηρία, αντίπαλο της εθνικής μας στο Μουντιάλ, στο ματς που “άνοιξε" αυλαία του Γ' ομίλου του Κόπα Άφρικα.

Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό με δυνατό σουτ ο Ομπάσι για τη Νιγηρία. Η Αίγυπτος ισοφάρισε είκοσι λεπτά αργότερα με τον Εμάντ Μοταέμπ, ο οποίος πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα της Νιγηρίας και πλάσαρε από μακριά σε κενή εστία.

Δέκα λεπτά μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι κάτοχοι του τίτλου πήραν κεφάλι, με τον Χασάν ο οποίος σούταρε από 25 μέτρα και είδε την μπάλα, αφού βρήκε στον Ταΐβο, να καταλήγει στα δίχτυα. Το τελικό 3-1 για την Αίγυπτο διαμόρφωσε στο 86ο λεπτό ο Γκέντο με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα