Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Μιλγουόκι Μπακς: Επίσημα παράπονα για τη διαιτησία κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς

Μιλγουόκι Μπακς: Επίσημα παράπονα για τη διαιτησία κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς
ΦΩΤΟ Reuters

Το τρίτο παιχνίδι της σειράς των play off ανάμεσα σε Μιλγουόκι Μπακς και Μπόστον Σέλτικς έφερε έντονα παράπονα για τη διαιτησία και από τις δύο πλευρές.

Ενόψει του τέταρτου αγώνα λοιπόν (ξημερώματα Τρίτης στις 02:30) έχει ξεκινήσει και μία… μάχη παρασκηνίου, με τον τζένεραλ μάνατζερ των “ελαφιών”, Τζον Χορστ, να κάνει επίσημες δηλώσεις στο “The Athletic” για το θέμα. Ο Αμερικανός παράγοντας επισήμανε το γεγονός ότι ο Τζρου Χόλιντεϊ δεν εκτέλεσε ούτε μία βολή, σε ένα ματς που ήταν ιδιαίτερα επιθετικός, κάνοντας ρεκόρ με 30 σουτ.

Οι δηλώσεις του Χορστ

«Ειλικρινά, σέβομαι ότι είναι δύσκολη η δουλειά του διαιτητή, δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή τη δουλειά. Είναι δύσκολη δουλειά, όπως είναι δύσκολη δουλειά και αυτή του παίκτη και του προπονητή και πιστεύω πως όλοι έχουμε κάποια στάνταρ και πρέπει να βελτιωθούμε. Αυτό κρατάω εγώ. Ήταν ένα κακό ποιοτικά παιχίδι το Game 3 και πιστεύω ότι η διαιτησία έπαιξε ρόλο σε αυτό.

Καταλαβαίνω πόσο δύσκολη είναι η δουλειά (σ.σ. των διαιτητών), αλλά απλώς θέλεις ένα δίκαιο παιχνίδι. Νομίζω ότι τα στατιστικά μιλούν από μόνα τους.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ επιχείρησε 30 σουτ και δεν είναι ότι πρόκειται για παίκτη που προτιμάει τα jump shot. Είναι μεγαλόσωμος, παίζει δυνατά και πηγαίνει συχνά στις βολές, είναι από τους καλύτερους στην λίγκα στο να πηγαίνει στην γραμμή. Πήρε 30 σουτ – κάτι που είναι σπουδαίο και τον συγχαίρω για αυτό, επειδή έκανε τα πάντα για να νικήσει η ομάδα του και ένιωσε ότι έπρεπε να είναι επιθετικός – αλλά το γεγονός ότι δεν εκτέλεσε κάποια βολή κάνει εντύπωση.

Είναι δύσκολο για τους διαιτητές να διευθύνουν τέτοια παιχνίδια. Τα playoffs είναι σκληρά. Το μπάσκετ είναι σκληρό γενικά. Νομίζω ότι το γεγονός ότι το παιχνίδι είναι σκληρό έχει βοηθήσει και τις δύο ομάδες. Νομίζω ότι αρέσει στον κόσμο και περνάει καλά και ο κόσμος».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις