Σάββατο, 20 Απρ.
20oC Αθήνα

Μίντλετον για Αντετοκούνμπο: “Παραπάνω από φίλοι! Θα τον στηρίξω ό,τι κι αν αποφασίσει”

Μπακς Αντετοκούνμπο
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κρις Μίντλετον κλήθηκε να σχολιάσει τη σχέση του με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και το μέλλον του “Greek Freak” στους Μιλγουόκι Μπακς και έσταξε… μέλι για τον Έλληνα φόργουορντ.

Ο Αμερικανός All Star τόνισε ότι έχει ήδη συζητήσει με τον Αντετοκούνμπο για το ζήτημα και οτι επιθυμία του είναι να μείνει στο Μιλγουόκι, αλλά ως κάτι παραπάνω από φίλος του, θα τον στηρίξει ό,τι κι αν αποφασίσει.

Οι δηλώσεις του Μίντλετον για Αντετοκούνμπο

“Σέβομαι τον Γιάννη. Βρισκόμουν σε αντίστοιχη κατάσταση πέρυσι και μου είπε τι αισθανόταν, οπότε αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω κι εγώ τώρα. Νομίζω ότι είμαστε κάτι παραπάνω από φίλοι αυτή τη στιγμή. Έχουμε περάσει 8 χρόνια μαζί, έχουμε περάσει πολλά όλο αυτό το διάστημα, οπότε, στο τέλος της ημέρας, θέλω αυτό που είναι καλύτερο για αυτόν και την οικογένειά του”.

Για το μέλλον του Αντετοκούνμπο: “Ξέρει πόσο θέλω να μείνει στην ομάδα και να υπογράψει αυτή την επέκταση συμβολαίου, αλλά την ίδια στιγμή ξέρω ότι είναι μία μεγάλη απόφαση που πρέπει να πάρει μαζί με την οικογένειά του, επειδή αυτοί είναι οι πιο σημαντικοί άνθρωποι στην ζωή του.

Ό,τι και αν αποφασίσει, ξέρει ότι θα τον στηρίξω στο μέγιστο, κάτι που του έχω πει. Του είπα την άποψή μου και θα προσπαθήσω να τον πείσω, αλλά στο τέλος της ημέρας θα τον αγαπάω πάντα και θα εκτιμώ όσα έχει κάνει”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις