Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μίτσελ μετά το Ολυμπιακός – ΟΦΗ: «Είναι πιθανή μία αποχώρηση και μία άφιξη στις μετεγγραφές»

Μίτσελ μετά το Ολυμπιακός – ΟΦΗ: «Είναι πιθανή μία αποχώρηση και μία άφιξη στις μετεγγραφές»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Ολυμπιακός δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τη νίκη με 2-1 επί του ΟΦΗ, με τον Μίτσελ να σχολιάζει στη συνέντευξη Τύπου την επικράτηση της ομάδας του, αλλά και τις μετεγγραφές.

Ο Μίτσελ αναφέρθηκε στην απόκτηση του Ροντινέι, που αγωνίστηκε βασικός στο Ολυμπιακός – ΟΦΗ και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι επίκειται και μία ακόμη μετεγγραφή από την ομάδα.

Οι δηλώσεις του Μίτσελ

Για το ματς και τη νίκη: Είμαι πολύ χαρούμενος. Πολύ ευχαριστημένος γιατί νικήσαμε. Κάναμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Το πιο ολοκληρωμένο από τότε που ήρθα.

Για τις φάσεις της ομάδας: Στο παιχνίδι το πιο σημαντικό το να δημιουργείς ευκαιρίες. Το σημαντικό είναι να είσαι καταιγιστικός. Ο ΟΦΗ με μία ευκαιρία – καθώς δεν ήταν απειλητικός – έβαλε γκολ. Οπότε πρέπει να είσαι εκεί.

Για το εάν… φοβήθηκε μετά το 0-1: Όλοι έχουμε στιγμές φόβου αλλά πρέπει να τις ξεπερνάμε. Αφήστε το να απολαύσουμε τη σημερινή νίκη εκτός και εάν θέλετε να ασπρίσουν και άλλο τα μαλλιά μου (γέλια). Είμαστε προετοιμασμένοι και σε πολύ καλή κατάσταση αυτή τη στιγμή.

Για το πως νιώθει στον Ολυμπιακό: Έχω την ίδια αίσθηση που είχα όταν ήμουν παίκτης στη Ρεάλ. Είναι σαν να είμαι στο σπίτι μου. Ακριβώς την ίδια αγάπη έχω για την Ελλάδα, την Αθήνα και τον Πειραιά. Μου αρέσει πολύ εδώ και θα ήθελα να παραμείνω για άλλα χρόνια οπότε εάν μπορείτε να πείτε έναν καλό λόγο στον πρόεδρο (γέλια).

Για τους οπαδούς που λειτουργούν με βία: Φίλαθλοι είναι αυτοί που φέρονται καλά και όταν δεν νικά η ομάδα τους. Οι υπόλοιποι δεν αγαπάνε το ποδόσφαιρο ούτε την ομάδα τους. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις χώρες. Και στην Ισπανία.

Για τους παίκτες του και τις σχέσεις που έχει μαζί τους: Μου αρέσει να έχω προσωπικές σχέσεις με τους παίκτες. Να μιλάω μαζί τους για να έχω μετά απαιτήσεις. Τους λέω πάντα να απολαμβάνουν ότι τους συμβαίνει. Έχουν την τύχη να κάνουν επάγγελμα ότι ονειρεύονται. Τους λέω να το ζήσουν. Αυτή η χαρά δεν μπορεί να χαθεί ποτέ.

Για την προηγούμενη φορά με τον ΠΑΟΚ: Δεν θέλω να θυμάμαι τόσο εκείνη τη βραδιά. Ήταν κάτι άσχημο. Ελπίζουμε σε ένα καλό παιχνίδι γιατί εμείς και ο ΠΑΟΚ είμαστε σε καλή κατάσταση. Να γίνει ένα ωραίο παιχνίδι και νικήσουμε εμείς.

Για την εμφάνιση του Ολυμπιακού και τον Ροντινέι: Κάναμε ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι. Δεχθήκαμε ένα γκολ αλλά μετά κρατήσαμε το πλάνο μας. Νομίζω ότι στα πρώτα 45 λεπτά και στις 3 αλλαγές του σκορ η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη. Ήταν θέμα χρόνου να γίνει αυτό. Σίγουρα μας βοήθησε ότι γκολ του 1-1 ήρθε πριν το ημίχρονο. Είπαμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο.

Οι παίκτες σήμερα έδειξαν πως τιμούν τη φανέλα. Είχαμε και τον… διασώστη μας τον Πασχαλάκη. Είναι δύσκολο να βρεις ένα παιχνίδι που και οι 16 ήταν καλοί (εννοεί όπως σήμερα). Ο Ροντινέι προσαρμόζεται όλο και περισσότερο. Καταλαβαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τις μεταγραφές: Είναι πιθανή και μία αποχώρηση και μία άφιξη. Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οι 48 ώρες στο ποδόσφαιρο είναι μεγάλη περίοδος.

Για το τι είπε στους παίκτες και τις ευκαιρίες: Είδαμε τους παίκτες να μην τα παρατάνε. Δείξαμε πως είμαστε η ομάδα που είναι καταιγιστική. Όταν έχεις τόσες επιτυχίες και περιμένεις έρχεται και η επιτυχία. Ίσως κάποιος να είχε την αίσθηση πως μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο ότι δεν θα είχαμε χαρακτήρα. Όμως τα δείξαμε όλα αυτά. Δείξαμε ικανότητα στο να είμαστε καλοί και για να εκπληρώσουμε τους στόχους μας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις